Alles
Video
Aftermovie
Foto
Evenement
Bedrijfsvideo
Recruitment
Product
SV Melderslo kampioenswedstrijd

Kampioenswedstrijd SV Melderslo

Video, Aftermovie

Een aftermovie van de kampioenswedstrijd van SV Melderslo. Deze wedstrijd werd gespeeld op 19 juni 2022 tegen de Groesbeekse Boys. Bij winst kon SV Melderslo gepromoveerd worden.

Meterikse kermis 2023

Meterikse kermis 2023

Video, Foto, Aftermovie, Evenement

Een aftermovie en foto's van de Meterikse kermis 2023. De Meterikse kermis is een jaarlijks feest in het dorp Meterik, waar verschillende attracties staan en er verschillenden activiteiten worden georganiseerd.

Litjens kwekerijen

Litjens kwekerijen

Video, Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo voor Litjens kwekerijen. Litjens kwekerijen is een paprika bedrijf die op verschillende locatie paprika’s teelt. Deze video laat het proces van begin tot einde zien van de teelt.

Kertwandeling

De mysterieuze verdwijning van de Kerstman

Video, Evenement

De Mysterieuze verdwijning van de Kerstman was het thema dit jaar van de jaarlijkse Kerstwandeling in Horst. Deze video werd afgespeeld tijdens de wandeling.

Hermkens glaswerk recruitment

Hermkens Glaswerken

Video, Recruitment

Uit opdracht van Marketing Makkers heb ik een recruitment video voor Hermkens Glaswerken mogen maken. Het doel van deze video was om nieuwe werknemers te vinden. Het script is gemaakt door Marketing Makkers.

ACC De Paradijsracers

ACC De Paradijsracers

Video, Aftermovie, Evenement

ACC De Paradijsracers uit Melderslo heeft een autocrossweekend georganiseerd op 1 en 2 juli. Tijdens dit weekend zijn er verschillende races geweest met onder andere de bekende nachtcross. Ze wouden hiervoor een aftermovie met extra drone beelden en die heb ik voor hun mogen maken.

KUUS

Product video KUUS. S1 & S2

Video, Product

De KUUS. S1 en S2 zijn GPS horloges voor ouderen van het merk KUUS. Hiervoor heb ik een product video mogen maken, in deze video worden de functie van de horloges beschreven.

View More